Skip to main content

Nie som priaznivcom blogovania

Obrázok používateľa Palo M.

Fakt nie. Sám nemám žiaden blog. Aj na novej stránke BOINC.SK som nepovažoval blog za prioritu, ale za záležitosť "možno niekedy, ak bude chuť, keďže Drupal to štandardne podporuje, tak by sme snáď časom mohli blog zapnúť".

Chvíľu som tu blog používal na písanie prvých noviniek. Potom som zaviedol nový typ obsahu špeciálne pre novinky a už som si myslel, že blogu nadobro zamávam. Lenže nestalo sa tak...

Pretože... blogovanie je teraz celkom v móde. Nie pre mňa, ale iní členovia tímu sa možno potešia, ak získajú ako bonus aj blogovací priestor. Tým by sa mohla stránka viac "zosobniť" ale hlavne aj oživiť - ak sa blogovanie ujme u viacerých členov, bude veľa nového obsahu a naša malá komunita začne viac žiť. A vôbec nebude vadiť, ak blogy nebudú výlučne o BOINC, ale o všeličom inom. Jedine vtedy by to bolo od veci, keby našu stránku zahltili blogeri, ktorí by nemali s BOINC nič spoločné a zaregistrovali by sa len kvôli blogovaniu. Ale to sa pravdepodobne nestane, veď je veľa známych stránok špecializovaných len na blogy.

Takže aj keď sám nie som priaznivcom blogovania, blog tu nechávam, vpravo dole pridávam blok "Najnovšie príspevky blogu" a počkám si, ako to dopadne.

No votes yet

Musím si zarýpať

Obrázok používateľa Hefto99

a čo rado1?????

 

imageimageimageimage

Voľby prehliadania komentárov

Vyberte si, ako chcete zobrazovať komentáre a kliknite na "Uložiť zmeny".