Skip to main content

Je po stretku

Obrázok používateľa marpes
Kategórie:

A bolo...

Bolo 29. júla 2010 niečo pred 18:00...

Ako prvý sa dostavil gallarr, tesne pred dažďom, búrkou, šerom. V priebehu prvého útlmu úvodného dažďa som medzi kvapkami prikľučkoval ja, aj keď pri mojej postave to bol problém a dosť veľa kvapiek ma cestou trafilo. Aj napriek tomu bolo na mne viac suchého, ako mokrého. To však možno pričítať tomu, že som prekonával nie veľkú vzdialenosť. Termín nášho stretnutia sa teda presne zhodoval s termínom príchodu búrky na čele oblačnosti zvlneného studeného frontu.

Ďalej sa dostavila polovička môjho nicku, potom Palo M., mbs, Juraj, po chvíli slavko.sk. Mohutná frontálna oblačnosť mala za následok, že MeX sa dostavil až za súmraku (inak by sa stmievalo neskôr).

Tak sme boli prítomní všetci, ktorí prisľúbili účasť. Palo M. teda mohol začať s ukážkou svojho výtvoru, s ktorým sa dúfam čoskoro pochváli i na našich stránkach.

Medzitým sa ohlásili cestovatelia z Písku.  Keďže v tej dobe boli v okolí Brna, trvalo peknú chvíľu než sa dostavili v počte 2. Dejvídka na obrázkoch niektorí poznajú, meno jeho kolegu som úspešne zabudol, za čo sa ospradedlňujem. Z nášho príležitostného stretnutia sa tak stalo stretnutie medzinárodné - boinc.sk a boinc.cz.

Debata bola živá, myslím že sa nikto nenudil. Celkové hodnotenie si každý účasník urobí iste sám, Ja iba toľko, že som rád, keď sa môžeme zísť aj osobne, nielen na fóre. Keď som prišiel domov, už pár minút bol nový deň.

Minigaléria atmosféry:

... a ak som na niečo dôležité zabudol, doplňte info prosím.

No votes yet

nice meeting

Obrázok používateľa Duro Kotulic Bunta

Ludkovia, som rad, ze sme sa stretli. Moj zeleny caj s medom bol vyborny, a dokonca mi ani satstvo nesmrdelo po dechte tak ako niekedy inokedy. :) Vyborne, ze prisli gallarr aj Dejvovci, ja som stale nenapravitelny cechoslovak - aj ked ma mrzelo, ze som musel odchadzat prave ked prisli. A musim sa priznat, ze este rano som sa smial nad Slavkovou prihodou s kladivom a jeho obetou, ubohym modemom. :-D  No a tesim sa na publikaciu Palovej prace! 

It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]

marpesov mar aj pes

Obrázok používateľa Kiwi

 Ta Ďura aj Slavka tam spoznávam, ale ostatní, ktorí ste ktorý ?

Ale páčia sa mi také nesmradľavé nealko stretká, keď sa bude dať, ta určite sa posnažím v najbližsej dekáde prísť. ( do čerta aj s diakritikou, šak to treba písať 30x dlhšie :) )

Who is who

Obrázok používateľa Duro Kotulic Bunta

 No tie thumbnails su dost male, takze normalne rozoznatelni su: prvy riadok prva fotka zlava doprava slavko, mbs, Palo M. Na druhej fotke vlavo je gallarr. Treti riadok naspodku je v strede Dejv, teda ak ma pixle neklamu.. :) Zvysna identifikacia bude asi lepsie ked si pockame na full size photos.. :) 

It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]

zoom

Obrázok používateľa marpes

... už je možné obrázky trochu zväčšiť...

identifikacia

Obrázok používateľa Duro Kotulic Bunta

 Dik Marpes, teraz je to lepsie vidiet uz. Kiwi, takze k dalsej identifikacii - ked ratas po riadkoch, tak na siestom obrazku je vlavo Mex, a na osmom obrazku je vpravo Marpesova polovicka.. 

It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]

Voľby prehliadania komentárov

Vyberte si, ako chcete zobrazovať komentáre a kliknite na "Uložiť zmeny".