Skip to main content

Kiwi odhalený!

Obrázok používateľa Palo M.

Kráčame si tak po Šanghaji, ja a Hefto99, keď tu zrazu zostaneme stáť ako obarení. Neverili sme vlastným očiam. Kiwi?! Tu v Šanghaji? Ale naozaj, bolo to tak. Tu je dôkaz:

 

Kiwiho salón

 

Lesklá tabuľa s názvom podniku

 

Aby bolo jasné - ide o salón kadernícky. Žiadne nelegálne činnosti sa tam nedejú (teda aspoň cez deň nie). Ale kaderníctva sú v Šanghaji veľmi populárne, takže dobrý biznis to môže byť tak či tak. Ako nakoniec ukazuje aj nasledujúca fotografia:

AudiTT stojace pred podnikom zjavne nepatrí zákazníkovi, ale majiteľovi podniku.

 

Takže keď nabudúce bude Kiwi písať na fóre, že musí ísť rúbať drevo, neverte mu. Nabetón ide do Šanghaja skontrolovať svoj podnik a previezť sa vo svojom červenom AudiTT. Čo mu samozrejme zaberie ešte viac času, ako rúbanie dreva...

Ak by sa chcel niekto presvedčiť na vlastné oči, je to križovatka Heng Shan Rd. a Gao An Rd. (taxikárovi ukážte v originále 衡山路高安路口, pretože v latinke tomu nabetón neporozumie).

 

P.S.: Fotografie sú originálne a nemanipulované. Ich kvalita zodpovedá môjmu postaršiemu mobilnému telefónu a svetelným podmienkam v čase fotenia. Pravdupovediac, vyšli lepšie ako som očakával, lebo na displej som pre slnko ani poriadne nevidel.

 

 

 

 

P.P.S: Tento blog berte prosím s rezervou. Ale keď sme to s Heftom uvideli, tak sme to jednoducho museli odfotiť. Navyše na tomto webe už nejaký čas nebolo nič nové... Ak niekto objaví všelikde vo svete "podniky" vlastnené inými členmi tímu, sem s nimi! Prípadne nejaké fotky z nedávneho BOINC-conu by som si tiež pozrel.

Your rating: None Average: 2 (5 votes)

:)

Obrázok používateľa Duro Kotulic Bunta

No teda, zaujimave :) 

Ale nebojte - aj ja som sa v JP v minulosti cinil - moja druha identita bola miestna skupinka. Dokaz?

http://www.rittor-music.co.jp/dmf/image/prof/prof-Bunta.jpg

(ehm, mojich aktivit bolo viac, ale bohuzial vacsinou je to napisane v katakane, a nie v latinke ) :-D

It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]

Prof. Bunta

Obrázok používateľa Hefto99

Duro, hlavne ten TOTALFAT sa na Teba "hodi" ako vysity

Voľby prehliadania komentárov

Vyberte si, ako chcete zobrazovať komentáre a kliknite na "Uložiť zmeny".