Skip to main content

Vážení priatelia - áno

Obrázok používateľa marpes

Áno, ak...

Ak ma v blízkej dobe šľak netrafí, už čoskoro (max. do mesiaca, ale tajný tip že ešte skôr) by sme sa všetci mohli dočkať podrobných materiálov k projektu CPDN na týchto stránkach.

Ako som na ostatnom mini stretnutí pri pive sľúbil, počas svojej vianočnej dovolenky som sa pustil do inovácie svojich materiálov k projektu CPDN. Po niekoľkých (mnohých) dňoch som v štádiu, že mi chýba preložiť poslednú z oficiálnych stránok projektu, vytvoriť jednu odkazovú stránku, dorobiť kozmetické úpravy.....a potom začať súkať kúsok po kúsku na túto stránku nášho tímu.

Ako z naznačeného vyplýva, nebude to analyticko-syntetický článok vedecko-populárneho čítania, ale dokumentácia projektu podľa jeho stránok. Som si vedomý, že táto forma nie každému bude vyhovovať, ale záujemcom by mala poskytnúť dostatok inšpiratívnych zdrojov, trúfam si povedať že aj vedomostí, ako aj onformácií, o ktorých (pravdepodobne) mnohí iba okrajovo tušia.

Dúfam (som presvedčený), že materiály budú prospešné nášmu tímu, členom aj nečlenom. Prosím vás, držte mi palce, aby sa mi to podarilo včas.

Your rating: None Average: 2 (7 votes)

Looking forward...

Obrázok používateľa Duro Kotulic Bunta

Tesime sa Marpes, rad si precitam aktualne info o projekte - velky projekt, a pritom prakticky nulove info na nasom webe o nom! Tesim sa teda na vyplnenie medzery..

It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]

Voľby prehliadania komentárov

Vyberte si, ako chcete zobrazovať komentáre a kliknite na "Uložiť zmeny".